WORKSHOP MINDMAPPEN

In deze expressieve en inspirerende workshop leren de deelnemers gebruik te maken van de veelgebruikte methode van het mindmappen.


De Amerikaan Tony Buzan ontdekte in de jaren ’60 dat onze hersenen informatie die volgens deze methode wordt verwerkt veel beter onthouden en kunnen oproepen dan informatie die we ordenen in rijtjes en lijstjes.

Daarnaast stimuleert het maken van een mindmap onze creativiteit doordat we door deze manier van ordenen een beroep doen op onze creatieve rechterhersenhelft.

Dit maakt dat mindmaps geschikt zijn voor veel toepassingen, de meest gebruikte zijn studie, brainstormsessies en als voorbereiding van presentaties of spreekbeurten. In de persoonlijke sfeer kan een mindmap ook heel goed gebruikt worden om de eigen situatie in beeld te brengen.

Tijdens de workshop maken deelnemers kennis met de achtergronden, toepassingen en regels van het mindmappen en na wat oefenen gaan zij al snel aan de slag met het maken van hun eerste mindmap.

Kosten

Deze 2 uur durende workshop kan zowel op inschrijving gevolgd worden in onze eigen trainingsruimte in Eersel, als in-company worden aangeboden aan groepen binnen uw organisatie.

Inschrijven voor de workshop in onze trainingsruimte kan via de agenda op deze website, onder het kopje 'programma 2016'. De kosten zijn per persoon €30,- incl. btw, bij een minimale deelname van 4 personen.

De in-company training is geschikt voor groepen tot 20 personen en kost €300,- excl. reiskosten en 21% btw.

Voor nog meer informatie over de inhoud van de cursus kunt u de uitgebreide programmagids opvragen via het contactformulier.