Aanbevelingen van enkele van onze opdrachtgevers;


Nel Kolsteren, locatiemanager bij Valkenhof :
"Gijske Geevers - van Alphen is een uitstekend docent / trainer. Zij heeft uitgebreide kennis op het gebied van Dementiezorg, kleinschalig wonen en de diverse benaderingswijzen. Haar bevlogenheid en creativiteit maken cursisten enthousiast, moedigen hen aan tot reflectie op eigen handelen en het maken van verbeterplannen voor de eigen praktijk. Cursisten zijn enthousiast over de cursus."

6 mei 2013


Ilse Blauw, consultant bij TTS technology to serve:
"Gijske weet op een speelse en enthousiaste wijze zorgmedewerkers het belang en de werking van het Zorgleefplan bij te brengen. Zij zorgt ervoor dat medewerkers met een andere blik naar het zorgproces weten te kijken en daarmee het cliëntgericht werken benadrukken.

Mede dankzij Gijske haar kennis van en ervaring met het werkveld vindt zij een goede aansluiting bij de cursisten."

1 mei 2013


Marian Scholte, opleidingsadviseur bij Valkenhof:
"Ik heb Gijske leren kennen als collega binnen Valkenhof; zij werkte toen als verpleegkundige met specialisatie en gaf in die tijd les in dementie, belevingsgerichte zorg, dementie en BIG vaardigheden.Zij deed dat met veel passie en plezier en de lessen werden erg gewaardeerd
Nu Gijske haar eigen bedrijf heeft maak ik graag gebruik van haar kennis en ervaring in de scholingen die ik moet organiseren. Momenteel schoolt ze grote groepen medewerkers in visie op het zorgleefplan en belevingsgerichte zorg. Haar ervaring maakt dat de lessen levendig zijn en deelnemers enthousiast! Ook projecten waarin een combinatie wordt gemaakt tussen kennis van dementie, belevingsgerichte zorg en de ABC methodiek zijn zeker aan Gijske toevertrouwd!
Ik kan haar dan ook van harte aanbevelen als docent/trainer met veel ervaring. Door haar ruime werkervaring in de zorg is zij in staat theoretische kennis te verbinden met praktijksituaties zodat haar lessen plezierig zijn om te volgen zijn en deelnemers goed in staat zijn de vertaalslag te maken naar hun eigen werksituatie."


15 januari 2013


Elke IJpelaar, Accountmanager Healthcare area Zeeland en Brabant bij Maandag
"Ik heb Marcel mogen leren kennen als een zeer vakbekwame man met de juiste motivaties. Buiten zijn prettige persoonlijkheid om heeft hij veel kennis en ervaring en weet dit als manager binnen een organisatie technisch goed te gebruiken. Marcel kun je omschrijven als een people manager die staat voor zijn vak en zijn team. Kernkwaliteiten die voor Marcel staan: punctualiteit, persoonlijkheid, kennis, ervaring en analytisch vermogen. Ik wil Marcel dan ook bedanken voor het visitekaartje dat hij heeft afgegeven voor bureau Maandag."

25 oktober 2011 


Mevrouw Stam - van Heesbeen, manager Thebe park Stanislaus:
" In de periode van 1 maart tot 1 november 2011 is Marcel Geevers werkzaam geweest als tijdelijk teammanager zorg in Thebe, park Stanislaus.
Gedurende deze periode is in het woonzorgcentrum een renovatie uitgevoerd en als gevolg daarvan een reorganisatie. Het is een hectische omgeving geweest waarin hij zijn werk heeft moeten doen. Naast de verantwoordelijkheid voor enkele zorgteams was Marcel medeverantwoordelijk voor de opzet en inrichting van nieuwe teams, de plaatsing van medewerkers een de koppeling van de juiste formatie per team aan de zzp's en de extramurale inkomsten.

Naast dit project heeft hij een verbeter- en herinrichtingsproject geleid met betrekking tot de inrichting van een rooster- en planbureau.

Wij hebben Marcel leren kennen als een ervaren, deskundige manager. Hij communiceert open en gemakkelijk met collega's, medewerkers en zijn leidinggevende. Vanuit zijn getoetste visie is hij standvastig, daadkrachtig en creatief in het ontwerp en de uitvoering van de projecten die hij leidde. Wij hebben dankbaar gebruik gemaakt van zijn meer dan gemiddelde computervaardigheid.

31 oktober 2011